Jag snacksar på

Igår avnjöt jag och Davve en påse OLW's Sourcream & onion med Nacho Cheesedip till. Det smakade bra, jag är dock inget fan till OLW's S&O. Man liksom osar lök och chipsångor två dagar efteråt. På tok för intensivt. Ibland får man chilla lite med smaksättningen, "more is more" är inte alltid rätt på chipsfronten. Speciellt inte när man vill dippa. Dippen däremot, var helt perfekt. Mumma!


Till dessers avnjöts det en kladdkaka med bitar av mörk choklad i. Den värmdes några sekunder i mikron så den blev varm och chokladen smält. Helt underbart. Detta serverades med grädde. Gött! Och inte nog med det! Dagen efter fick jag frukost på sängen (läs: Ett glas vatten och en mandarin) och pasta carbonara till lunch. Han är alltför bra, karln!

Hej Bloggen!

Den här veckan har jag nog gjort rätt mycket. Gick en utbildning och lärde mig att bli arrangör och projektledare och tjäna pengar, typ. Hihi! Fett värt. Sen började jag på någon företagarskola i Bollnäs. De bjöd på havreflarn och pepparkakor, så dit går jag nog igen nästa vecka!

Hängde med min kusin Emelie och hade sleepover. Vi åt ICA's Sourcream & Onion med den ultimata dippen, Holiday. Var awesome! Lite skräckfilmer på det, sen var vi nöjda.

Firade min bästa vän Jolin som fyllde år. Hon fick det ultimata, nämligen två påsar chips ( Estrellas Sourcream & Onion och Dill) och Resehandbok för Singlar. Efter presentutdelningen så gick vi ut och dansade, shotade och pussades natten lång. Det var nice. Sen åkte jag och min man och sov i härlige Rengsjö. 

Dagen efter så fick jag en middags/biodate av min man, i den stora staden Gävle. Vi åt soppa och lövbiff och såg Saw 3D. Den var som alla andra Saw-filmer. Helt OK liksom. Kul att se 3D iallafall. Sen tog vi en fin kvällspromenad och tillbringade resten av natten med Scrubs-maraton med popcorn och godis. 

De senaste två dagarna har jag jobbat med en fransman och igår var jag på maskeradparty. Jag var en mördardocka som precis slaktat sin lilla ägare. Det var fint. Dock så är mina armar helt rosa idag för teaterblodet vill inte försvinna. Jag har provat allt. Buhuhu.

 


RSS 2.0