Vacker inspiration






Min hund är så fin



Hur ska jag klara mig utan mitt livs kärlek i ett år? Det kommer ju bara inte gå.


Nu är det gott att leva

Idag har det hänt så mycket bra saker att jag är riktigt glad. Faktiskt. Dagen började med att jag sov, länge och väl tills jag vaknade rätt utvilad och glad.
Bamse kom och skuttade upp i min säng och vi gosade. Jag blev gladare.
Jag läste ut en spännande bok och den slutade lyckligt. Blev munter.
Jag gick upp och hade fått en avi från posten. Blev riktigt glad.
Duschade och gjorde djuprengöring av håret och ansiktet för att skämma bort mig lite. Blev nice.
Matilda kom och vi fikade nybakade, varma bullar. Blev varm, mätt och om möjligt, gladare.
Vi åkte och handlade och hämtade ut vårt paket som bestod av en fin systemkamera. Blev lycklig!

Och nu är jag ännu muntrare än det. Davve har nailat körkortet så han ska ta mig på en åktur som avslutas med en fin middagsdate för att fira hans härliga körkort och vår årsdag. Fett niceeeeee.

Nu ska jag göra mig vacker.
Tjolahopp!



Puss

Fatta man ju

Häromdagen satt jag med ett inlägg så länge. Jag skrev och skrev, funderade, knåpade och till slut hade jag en så fin dikt på pränt. Men ack, när min muspekare gled över "spara och publicera" och också blev nedtryckt på detta förrädiska ställe, så försvann hela min vackra poesi ut i intet. Sorgen överväldigade mig och ut stånd att tala gick jag och försatte mig i ett apatiskt tillstånd. Sedan dess har jag ätit runt fyra chipspåsar, några portioner popcorn och en last godis. Och ett paket chokladpudding. Nu känner jag dock att det börjar ljusna och om några dagar kanske jag kommer vara i stånd att återuppta min poesi och delge er den vackra dikt som tog mitt hjärta så starkt.

Med detta sagt vill jag säga godnatt. Godnatt.

Night of fatness

Ikväll kommer bli en bra lill-lördag. Lax med rotfrukter till huvudrätt, och sen för att kompensera för den utlämnade förrätten så kör vi på dubbla desserter, hihi! Det blir först vit chokladpannacotta med hallon och ett stänk av citron, sedan min favoritdessert, nämligen chips med dip! Ikväll kör jag på säkra kort och tar ICA's Sourcream & Onion tillsammans med OLW's Hot & Sweet. Gillar Hot & Sweet, den börjar oskyldigt sött med paprika för att sen stinga till sig rejält med chili på sluttampen. Den är spännande, och bra för oss som gillar saker med sting!



Den här bilden kom upp när jag googlade på "ica chips". Eh, liksom? Kommer potatis därifrån slutar jag äta chips, bums.


chipsemma har fitat till sig

Igår var jag så duktig att jag inte förstod det själv. Min blivande sambo har ett väldigt bra inflytande på mig! Hon fick mig inte bara att gymma i mitt gym för första gången på flera veckor, utan också att ta en lång utflykt upp på Kråkberget med hund och fika. Idag har jag träningsvärk. Hatar Matilda för det, men kommer tacka henne sen när magrutorna sväller som blåbärssoppa i en micro (exploderar kanske är en mer rätt benämning). Rawrrr!

Vi har också spenderat jättemycket pengar och köpt en systemkamera och en videokamera. Det känns bara så galet nice och idag hänger jag på postlådan för att se om de hunnit komma eller om jag måste vänta och våndas en dag till. Spännandeeeeee!

Jag åt en rätt oväntad smakkombination igår förresten. Expert som jag tror mig vara, dumförklarade jag David när han köpt OLW's Naturchips vårlök och svartpeppar och tänkte dippa dem med OLW's Ranchdip. Hahahah, sa jag, det går ju inte ihop, dummer! Men efter ett tveksamt smakprov så kunde jag konstatera att det inte var så jättefarligt ändå, troligtvis mest tack vare att Ranchdippen är så mild. Så, helt okej men inte så självklar kombo!


Vackra kvinnor

Jag sitter hemma i min ensamhet efter att ha nattat två trötta småsyskon och i brist på annat så klickar jag runt på saker jag gillar. Googlar lite. Och min slutsats efter kvällens googlande är; kvinnor var vackrare förr. Här följer mina top 3 favoriter; Jean Seberg, Grace Kelly och Jean Patchett.  




Stackars lilla magen

Tror förresten att jag fått magkatarr igen. Igen. Igen. Hur ska detta gå? Jag kommer se ut som en liten pinne som mina kilon rasar! Förutom magen då, som ser ut som en... uppblåst mage. Inte ens Superchips med dip hjälper. Eller överkonsumtion av mozzarella sticks på Max. Blir bara värre. Det enda jag tycker är skonsamt är typ, blåbär.

Vad ska man äta egentligen när magen katarrar?
Jag står rådlös och förvirrad av alla konstiga råd. Vill ju bara äta som vanligt, ju. Utan att se gravid ut. Tack.



Jag vill ju vara såhär glad när jag äter. Inte ledsen och uppblåst. Buhuhu. Godnatt.

Hopp & Pop på bondgården

.. är min nya arbetskamrat. Det är en schysst barnskiva med nicea moves som alla småknoddar kan göra. Allt jag egentligen behöver göra är att knäppa på musiken och sen i det tysta tjäna massa pengar medan barnen skuttar omkring och springer kycklingspring eller skakar baconet eller dansar kattdisco. Awesome ju! Älskar mitt jobb.


Några kids in action.

Förresten så har jag ju inte hört av mig på ett tag. Ber om ursäkt för det, men jag har haft fullt upp med att vara i Skellefteå, Gefle och hufvudstaden, jobba, titta på Ghost Adventures och diverse skräckfilmer och så äta såklart. Att vara så upptagen har gjort mig nästan lite vansinnig. Wild and crazyyyyyiiiiieeeeääää.

Nåväl. Imorgon ska jag börja jobba okristligt tidigt så därför bör jag nu gå till sängs. Min hund har förresten börjat sova med mig om nätterna. Ibland vaknar jag och undrar hur David blev såhär hårig och fick så lång tunga. Sen dumförklarar jag mig själv och somnar om.

Jag avslutar med en fin bild från den trevliga helgen i Gefle och säger Hej för ikväll. Hej för ikväll!


RSS 2.0