Naturchips

Igår fick jag två påsar OLW's Naturchips av min mamma. De är verkligen något av det bästa i chipsväg! Knapriga, välkryddade, fyllig smak och allmänt skitgoda. De är i vissa smaker så fulländade att dip är bara att glömma. Till och med de lättsaltade är svåra att dippa, tycker jag. Ska man avnjuta dessa till fullo, så ska man göra det utan tillbehör.



Min favorit Dill och Gräddfil fungerar verkligen till allt. Med sin tydliga och fylliga smak och krispiga konsistens är den svår att tycka illa om. Själv brukar jag ha dom som avnjutning när jag läser och har en lugn kväll, då smakar dom som bäst! På en skala från 1-10 så får dom lätt en 9. Det enda som drar ner det lite är att de är liiite dyra och att de tar slut så fort.



Vårlök och Svartpeppar har jag egentligen inte smakat tillräckligt noga för att uttala mig om, men trots att jag brukar ha lite svårt för peppar på chips så tyckte jag ändå rätt bra om de här. Brukar också ha svårt för stark löksmak på chips, men de här var inte alls i värsta laget. Funkar absolut, så de får ett betyg över medel, alla gånger!



Sourcream & Onion åt jag igår, och blev tämligen besviken! Var det den här ni bytte Ost & Persilja mot? Inte min favorit alls, tyckte löken tog över rätt mycket och jag kände att smaken inte riktigt passade in till krispigheten. Som chipsburgare dög de rätt bra eftersom popcornen neutraliserade lite av smaken, men inget hallelujah moment direkt. De får ett medelbetyg, för de var helt OK, trots besvikelsen. 5 av 10.



Lättsaltade, nu snackar vi! Aldrig i mitt unga liv har jag smakat så smakrika, krispiga och fantastiska lättsaltade chips. Det brukar ha en tendens att bli tämligen tråkigt att knapra i sig en portion lättsaltade utan dip eller tillbehör, men de här kan du äta hur du vill och de smakar lika bra vilket som! Påsen är perfekt storlek för lättsaltat, sältan är perfekt och krispigheten lyfter hela chipset till en helt ny nivå, över konkurrerande lättsaltisar. Awesome,OLW! De får en solklar 10!


Så den sista smaken, som jag antar inte säljs längre eftersom de inte finns att köpa någonstans. Ost & Persilja. Fulländning! De smakade så bra som det bara går och jag åt dom med vördnad och njöt till fullo varenda gång. Mitt hjärta värker lite när jag tänker på dom, så bra var dom. Saknar er, ost & persilja! De ligger lätt på samma nivå som Dill och Gräddfil och de Lättsaltade. Buhu! Kärlek!



Fit inför flytt -11

Idag känner jag mig mycket piggare än jag gjort på evigheter! Min envisa sjuka börjar duka under och det tänkte jag idag fira med att äta avokado, dricka vatten från Grythyttan och gymma i mitt formidabla källargym. Blir nog en bra dag! Ska bara lösa lite dubbelbokningar inför morgondagen sen är jag fit for fight. Tror jag varje år sagt att "i år ska jag bli fit till våren!" men inte har det hänt, ett enda år. Kärleken till chips, fika och sötsaker har varit större än min längtan efter den perfekta kroppen. Haha. Men vi får väl se hur det vill sig den här vintern, när jag bara har till februari på mig innan jag flyttar från Sverige. Spännande va! 




Chill vid Ohrid Lake i Struga, Makedonien.


Ljuva höstmorgon

Min morgon började väl helt okej. Fick paket från England, som skulle innehålla en klänning men fick bara en plastbukett med rosor. Kände mig lite blåst och ringde Victoria, som beställt klänningen, och varken hon eller jag var väl särskilt muntra. Så jag mailade och frågade hur de kunde skicka plastblommor istället för den "Fancy dress" som fanns på bild och också utlovades i beskrivningen? Svaret blev att både jag och Victoria läst fel, för egentligen så beskrev de plastblommorna som fanns med på ett hörn i bilden. Såklart. Dumma svenska flicka! Attans alltså, fel av mig. Så nu har stackars Victoria betalat dyra pengar för en bukett plastblommor. Och de accepterar inte återsändelser. Härlig start på dagen...!

Annars då? Jodå, jag är ensam hemma och ska ha en tvätt- och städdag, är det tänkt. Ska bara äta lite och vakna en skvätt. Dagdrömma och planera min framtid. Typ! Chill! Nice! Hej!



Matilda och jag i Bitola, Makedonien. Vårt framtida hem!

Så vackert ställe, Bitola. Åker ni till Makedonien någon gång, besök Bitola!

Näslös, orkeslös, aptitlös, hjärtlös, skoningslös, strumplös, rastlös och snart pengalös

Nu hänger man allt löst!
Min förkylning ger allt inte med sig, senaste dagarna har min näsa bara varit en enda stor sårskorpa, vilket inte är så trevligt när man ska andas, snyta sig eller helt enkelt bara ha en näsa för skojs skull. Bara massa blod och äckel och vidrigt. Huua!

Den har också gjort mig orkeslös, vilket gör att jag inte kan göra allt det jag skulle vilja göra, typ springa ett maraton, gymma på morgnarna eller bara busa med min hund.

Och tätt efter orkeslös kommer aptitlös. Jag gör inte av med någon energi, så då vill jag inte ha någon heller! Blir väldigt få kalorier om dagen, så jag blir väl inte fet då iallafall. HEHEHE. Dock så innehåller en chipspåse typ 1500 kalorier, så jag ligger väl i lä ändå, om man ska se på vad jag väl väljer att stoppa i mig när jag väl äter.

Jag är nog rätt hjärtlös också. Ganska elak och sarkastisk. Och skoningslös, speciellt på tv-spel! Inget går upp mot ett riktigt klockrent headshot på sin egen bror, eller att ninja skiten ur sin kille på Tekken en tisdagkväll. Vägen till mitt hjärta går genom tv-spelsvåld! (och en riktigt väl uttänkt chipsmåltid, förstås)

Apropå sin kille. Denne killes hund la en härlig pöl på golvet igår, som jag såklart satte mina fötter i. Apropå strumplös. Jättemysigt, verkligen.

Och så är jag så sjukt rastlös. Vilket gör att jag flänger runt på det mesta som faller mig in och bara känner att jag måste göra saker hela tiden. Att inte ha kommit in någonstans och vara hemma ett år var nog ett rätt hårt slag mot min stolthet och att "bara sitta hemma" och vara arbetslös, fungerar bara inte med mig. Jag måste ha någonting att göra. Så jag har tur som är polare med Helena Ehrstrand, som ger mig jobb att göra och skickar mig utomlands titt som tätt. Utan henne hade jag troligtvis dränkt mig i badkaret runt september månad.
Apropå rastlöshet, så skrev Emma Norin en sån jävla bra grej i sin blogg (http://emmanorin.blogg.se/2010/october/when-life-is-a-bitter-pill-to-swollow-you-got.html#comment), om just rastlöshet. Än en gång, kände jag igen mig så gaalet mycket. Bra där!

I och med min rastlöshet så har jag en liten drog jag överdoserat nu den senaste veckan. Konsumtion. Tradera. Ebay. Mitt Visakort är min bästa vän och det skrämmer mig lite. Snart står jag där med typ 5 kronor kvar på kontot och tänker "Hur gick det till?"

Så där har ni mig! Emma Lindberg, näslös, orkeslös, aptitlös, hjärtlös, skoningslös, strumplös, rastlös och inom en snar framtid, pengalös.



Det firar vi med en låt ur min Spotifylista "Nice och pepp"



Cheeeeeeeeez ringzzzzzzz

Nu har jag anlänt till Umeå och sitter och chillar hos Zannah med hon och hennes kompis Sara. Asniiiice. Tidigare var jag hos Lotta och åt kladdkaka med bär som jag plockat på lösvikt. De bären läckte förövrigt ut och kladdade ner min nya dyra Indiska-klänning med blåbärskladd. Jag grät nästan. Kommer precis från badrummet där jag tillbringat den senaste kvarten med att handtvätta klänningsjäveln med allt från mjölk till sköljmedel. Så nu jäklar måtte den vara ren!

Hos Zannah har jag intagit delikatesserna grillad kyckling, nudlar och äppelpaj utan vaniljsås. Och kvällens chips blev en påse Cheez Ringz, smakar helt okej! Efter en sisådär halv påse blir man dock alldeles öm i gommen och det svider när man äter. Kan bero på att jag trycker upp dom och mosar dom mot gommen. Sliter ut den stackarn, men det är ju så gott.

Nu ska jag ta och spela lite Happy Wheels, kanske världens bästa spel (http://www.totaljerkface.com/happy_wheels.php) medan jag lyssnar på kanske världens bästa låt (hehehehhehehe).




Sourcream & dill + Holiday =??

Igår var vi hos Jens och kollade på film (läs: kollade på film de sista tre timmarna, de första tre tillbringade vi med att försöka bestämma/ladda ner/hyra. Så galet besvärligt) och till detta ändamål intog vi två av mina favoriter, Sourcream & dill och Holiday-dip, båda från Estrella. Dock så tycker jag inte dom är så idealiska tillsammans, dillen till Holidaysmaken var inget jag rågillade precis. Men, smaken är väl som baken! Min bror gillade det iallafall.


Adios, Skellefteå

Nu har jag packat ihop mina pinaler (vilka var läskigt många fler än när jag kom) och gjort mig redo för att fara neråt landet igen. Mår lite dåligt över att jag gör av med pengar, nu när jag levt på existensminimum sen augusti. Men nu har jag köpt allt jag behöver som jag saknat så nu blir det inget mer "onödigt" konsumerande! (säger vi, jag har typ tio bevakade auktioner på tradera som ska tittas igenom..)

Så om en sisådär två timmar är jag i det dejliga Umeå, där jag ska hänga med min sjukt nicea polare Lotta och sen övernatta hos min galet schyssta polare Zannah. Sen imorgon klockan 16.05 går tåget ner mot det dystra Hälsingland igen. Väl hemma väntar jobbsök på Rusta. K-U-L!!! Hehehehe. Vad gör man inte för lite stålar.

Nu är klockan 13.37 och jag ska packa ihop min dator och göra mig redo för avfärd.
Adios!



Nicea Lotta och jag i Tyskland hösten -09. Awesome resa!

Filmkväll med Broder Tuck och kamrater

Ikväll fick min bror bestämma dippen och det blev en jag inte smakat förr, U.S Original från Estrella. Den utlovas ha en mustig smak av tomat och lök, och jag tyckte den var helt okej. Absolut ingen favorit, men dög väldigt bra en trevlig myskväll! Till den hade vi Estrellas "Vickningschips" som ska vara bättre att dippa med. Dock så märkte jag ingen markant skillnad, man fick lite mer dipp på grejerna, dock rätt obetydligt, men de smakade bra, som vanliga lättsaltade, fast räfflade då. Så, kvällens chipsmåltid får en stark 3a av 5!

Dipmix Us originalVickningschips

Till måltiden, som först var pizza o dyl. från Tre kronor, sågs det på Identity, en thriller med några härliga twistar som gjorde den rätt intressant men samtidigt rätt halvdålig. Är väl värd att se ändå. Efter denna lite rakning och några avsnitt av Nile City innan Johan fick välja film. Blev The Other Guys. Några skratt men totalt värdelös film. Fy bubblan. Jag somnade efter ett tag och flydde plågan att se på hela. Skönt.



Tänkte också lägga in en bild från kvällens stora nöje, nämligen rakningen av min käre bror. Jens provade en rad olika varianter innan han bestämde sig för den släta, helrakade looken. Här under kommer dock min favorit, fotograferad av Johan.



Japp, vi kallar honom SnyggEric!


Kycklingenchiladas

Min bror godkände mina enchiladas och åt två på raken, så jag tar det som att dom är riktigt nice!

Kycklingenchiladas (8 st halvstora eller 6 stora, beror på bröden. Är typ 4 port iallafall)

300 g
kycklingfilé
3 dl varm hönsbuljong
1 tsk olja
1 grön paprika
1 hackad gul lök
40 g tacokrydda (sån därn man köper på påse till tacofärsen)
250 g kesella (1 burk)
2-3 dl riven ost (beror på hur mycket man gillar ost)
5 dl(/500g) passerade tomater
2 pressade vitlöksklyftor
1 rågat krm chilipulver (jag brukar höfta lite med den här, beroende på vilket humör jag är på)
8 tortillabröd, såna där lite mindre. (Eller 6 stora, om man vill det. Blir typ samma sak. Beror på om man är jämnt eller udda sällskap, kanske.)


Gör så här!


Sätt på ugnen på 175 grader. Börja sen med att koka kycklingen i hönsbuljongen tills den är helt genomkokt. Strimla den sedan i små strimlor. Medan du kokar den kan du hetta upp oljan i en stekpanna. Fräs paprikan och gula löken tills de luktar härligt. Tillsätt sedan kycklingen, buljongen och tacokryddan till stekpannan, hetta upp det och låt det stå och småputtra i en sisådär 10-15 minuter, gärna under lock.

Ta sen och häll ner de passerade tomaterna i en kastrull, tillsätt vitlöken och chilin, hetta upp och låt också det stå och puttra ett tag, typ 5-10 minuter så att smakerna kommer ihop sig.

Medan allt det andra står och puttrar kan du röra ihop kesellan och ungefär 1 dl av osten. Sen värmer du tortillabröden några sekunder i mikron eller på annat sätt (bara de blir lite varma, liksom).

Efter detta kommer själva ihopsättandet! Fördela kycklingröran och kesellan i de 8/6 tortillabröden, paketera ihop dom och lägg dom i en ugnsfast form med flikarna neråt så att de inte åker upp. Sedan häller du tomaten över alltsammans och strör över resten av osten. Sen gratinerar du alltsammans i ugnen i en sisådär 25 minuter (175 grader, remember?), tills osten har smält och fått fin färg. Klart!



De tar ganska lång tid att göra, men ack så värt det är! Smaklökarna dansar cha-cha och slår frivolter. Älsker't.
 

Receptet kommer från en Viktväktarkokbok vi har hemma, jag har bara gjort några småändringar till det, enligt mig, bättre. Det är typ bara 275 kalorier i en sån här goding, och man blir mätt på typ två, så det är minst sagt både gott OCH nyttigt!


Feast på mitt Visakort

Hej bloggen. Förlåt att jag inte hört av mig på ett tag, men jag har haft fullt upp med att ta hand om min bror och spela Xbox. Har även handlat en massa på Ebay och Tradera och varit nöjd med det. Tills idag.

Jag skulle ut på stan för att göra lite ärenden. Och för att shoppa lite, såklart. Nu när man har pengar, liksom! Hann dock bara gå i tre affärer; ett antikvariat, Röda korset och den sista, förrädiska... Indiska. Efter nästan två timmar därinne hade jag fullkomligt köttat mitt konto. Min enda bortförklaring är att allt var så himla fint och att jag har patetiskt svag självdisciplin. Så nu skäms jag lite. Samtidigt som jag är så lycklig över alla mina fina, nya saker. *host* patetisk *host*



Jag menar åååååh! Titta bara. Jag dör. Så fint. Buhu. Drog.

Nu ska jag sluta sucka och kärleka mig över det där och gå och laga middag till min bror som kommer hem om en timme. Kycklingenchiladas blir det, det är så gott att jag dreglar bara jag tänker på det. Mmmmh. Slänger ut ett recept på det efter middagen. Mumma. Hej!


I'm going up the country, baby don't you wanna go?

Imorgon sätter jag mig med en kladdkaka i handbagaget och drar upp till Skellefteå med bror och brorspolare. Kommer bli feeett niiiice. Lite semester såhär. 
Fick förresten lön idag. Ännu ett feeett niiiice. Alltid så trevligt när det står att man har typ 20.000 att spendera. Älsker't ja! (ska inte lägga så stor vikt vid att typ 16000 är de pengarna jag inte rör)

Nu ska jag njuta av min rikedom och äta kladdkaka och vinna auktioner. Livin' the dreeeeaaam!


Ooooooooolidligt spännande!

Jag håller nog på att få en hjärtinfarkt av spänning. Mitt Traderaberoende börjar kanske gå liiite överstyr nu. De senaste timmarna har jag suttit inne och följt mina bevakade auktioner som en slav. Jag väntar,väntar, väntar... och när det är typ fem minuter kvar så slänger jag in mina dödande bud!

Låter ju jättetjusigt, slugt och iskallt men sanningen är fulare. Jag som fötts med skitdåligt tålamod sitter verkligen och plågar mig själv innan jag tillåter mig själv att buda. Egentligen vill jag bara buda ashögt på en gång och sitta och ha högsta budet resten av auktionen. Har försökt. Flera gånger. Men den taktiken har aldrig vunnit mig en auktion, tyvärr. Så jag plågar mig själv, för att få det jag vill ha. Kalla mig shopaholic om ni vill, men känslan att vinna en auktion är nästan bättre än känslan av att äta ett perfekt chips. Oemotståndlig. Mmmh...

 

Bara... ett.... bud.... till....!!!!!!!!!!! *AAAARGGHHGGH*

Fredagsmys ultimate

Om några minuter ringer det på min dörr och plingaren heter Jolin, en av mina bästaste, bästaste vänner. Hon är inte bara fantastisk, hon delar också min chipspassion! Så ikväll ska vi göra det ultimata - titta på en film full med hunkar och äta chips och dip.

Kvällen till ära har jag inhandlat ICAs Sourcream and Onion, eftersom de är så milda i smaken och därför passar fint att dippa. Gillar även konstistensen på dom, de är lagom tunna och krispiga! Dippen blev OLW's Nacho Cheese, helt enkelt för att vi var så sugna på ostdip. Kommer bli så fint! Dock så måste jag se till att min smak kommer tillbaka. Så det blir en mini-nässköljning nu för att väcka lukten och smaken till liv igen!

Nu ringer min dörrklocka. YEYYY!!



Jag, Jolin och vår mate Jens i party-mood. Awesome!


Sjuka, snacks och blodiga spel = sant.

Det är det enda som består i min värld nu. Och att äta snacks. Och att spela blodiga spel på mitt Playstation.Något måste man ju få roa sig med! Är det något jag gillar bättre (läs:nästan lika mycket) än chips, så är det just blodiga spel. När man sitter hemma, lite småsur och trökig över att vara hemma sängliggande, så finns det inget bättre än att ta ut sina aggressioner på än att kötta en fiende med machete, sätta ett headshot på ett intet ont anande offer, slå en motståndare medvetslös med grymma ninjamoves... Jag kan fortsätta hela dagen. Det är det bästa lyckopillret som finns när man är sjuk. Lovar. Och balkanmusik! Garanterad humörhöjare.¨


                        +



                           +




                                    =

                              AWESOME! 


Flytta utomlands är väl rätt OK

Jamen visst. Idag bestämdes det att jag ska byta bostadsort i februari, från Ovanåker, Sverige till Skopje, Macedonia. Känns både helrätt och helfel. Men man måste väl ta risker ibland så man inte växer fast. Dessutom så är det en av världens schysstaste länder, gillar verkligen Makedonien och funkar det inte/ blir för jobbigt att vara borta från det som är viktigt för mig i Sverige, så är det ju bara att åka hem och vara stolt över att man iallafall testade. Så tänker jag iallafall! Rätt positivt och så.

Snacks därnere är dock inget att hurra för. När jag var där nu senast i september så fick jag och mina kamrater erfara alla möjliga helt sinnessjuka smaksättningar på våra älskade friterade potatisplattor. Eller vad sägs om: Chips med smak av Hamburgare, varm korv, kycklingklubba, gurka eller varför inte ketchup? Detta är ett urval av alla helt galna smaker som vi hittade på chipspåsarna därnere när vi försökte stilla vårt chipssug. Inga fullpoängare, någon av dom, tyvärr.

Maten är dock rätt nice. Salladen är himmelsk och jag, som avgudar kyckling, blev lycklig när det visade sig att makedonier är lika förtjusta som jag i denna härliga fågel och har det som ett av sina favoritkött, i tät konkurrens med ljuvlig fisk. Lite sås till maten ibland skulle dock inte skada...



Jag avnjutandes en måltid i FYR Macedonia med den ljuvliga salladen och såklart, kyckling.

Höstsjukan

Varje år kommer den likt förbannat, den enerverande höstsjukan. Mig har den haft i sina klor sedan tisdags, och jag har under dessa dagar levt ensam i ett litet hus med en fet, röd katt och levt på det enda jag orkat laga - chokladpudding med vaniljkräm och mandelbiskvier. Till det nyponte. Sjukt nyttigt!


 Frukost, lunch och middag... 

Inte så nice kanske. Så igår bestämde jag mig för att få lite riktig mat i mig! Det blev såhär: 

Frukost (07.30): En (1) limpmacka med smör, till detta kamomillte 
Lunch (14.30): Kastar vrålhungrig i mig en 90grammare med dressing och hackad gurka och en tallrik riktigt flottiga strips med dill och pommesfriteskrydda. Saknade något att dippa med!
Middag (17.20): En smal slice kebabpizza och lite godis
Middag 2 (23.00) : Gästade ett födelsedagsparty med afrikanskt tema och åt där en tallrik afrikansk mat jag inte har någon aning om vad det innehöll. Typ kött, grönsaker, såser, matvete och bröd.

Mina matvanor är kanske inte direkt något att skryta om, men så har jag ju inte direkt något att skryta om överhuvudtaget heller. Är ganska nöjd ändå. Tummen upp liksom! Jag och mina vänner är ju fit för bikinisäsongen ändå.


Min fantastiska vän Bea och jag, inför sommaren -10 :) Sakna!!! <3<3<33

 

Dåligt samvete?

Ibland känner man att det kommer smygande, samvetet, efter att man satt i sig 1500 kalorier i ett nafs. Varför måste man äta HELA påsen, liksom? Men ska man överleva som chipsnarkoman så måste man även motionera en del. Så jag klickade runt mig på youtube för att hitta sätt att bekämpa begynnande fläskrumpa, hängmage och - passande namn - chipstuttar.

Och titta vad jag hittade! Man blir till och med en SEXY(!) chick om man följer hennes program! Kan det bli bättre?! Tror inte det va. Nu kan vi låta det goda samvetet ta över och luta oss tillbaka i sofforna igen. Halleluja!


Höstrusk - perfekt snacksväder

Här i min lilla håla där jag bor så börjar höstrusket infinna sig, vilket främst visar sig med en dunderförkylning (så klart!). Men inte ska man bli nere för det! Jag drar till med den största höstklyschan någonsin, nämligen krypa upp i soffan med kille och katt och sörpla örtte, äta apelsiner och självklart slinker det ner en och annan påse med det ljuvliga potatisguldet också!

Igår körde jag på vanliga lättsaltade naturchips, dom är så knaprigt härliga när det är mörkt och dystert ute!


Chipsburgare = (Y)

Idag har jag varit så jäkla hurtig. Tog min tjocka, svarta hund och tog bussen en timme bort, till min rödhårige yngling och hans röda setter. Vi sprang (tja, mest hundarna då), rastade, kastade saker och försökte lära pälsdjuren lite hyfs. Det gick sådär. Sen gick vi in och avnjöt en riktigt fin lunch med kyckling, pasta och soltorkade tomater och unnade oss en välsmakande dessert bestående av riktig (!) vaniljglass med skivade päron.

Så åkte jag hem och jobbade en sisådärn timme innan jag väl hemma bänkade mig framför Top model. Känner mig skittöntig som följer det som en slav, men jag blir jämt så himla snacks-sugen när jag sitter där och tittar på alla skitsmala, tjutande brudar. Och vad passar bättre för ett sånt sug än chipsburgare?

Chipsburgare
är helt sonika när du först poppar popcorn (jag brukar poppa smörpopcorn och krydda dom lite lätt med örtsalt. Smaklökarna dansar tango. Lovar), häller upp dessa i en skål och sen häller upp dina favoritchips i en skål. Därefter lägger du helt enkelt popcorn mellan två chips och violá! Awesomeness i en enda tugga. Vill man lyxa till det riktigt rejält (typ på söndagkvällarna) så kan man förstås lägga till en fräsch dip, till exempel Fresh Island eller Holiday, som gör sig riktigt bra med popcorn!

Säger så för ikväll då, dröm sött !


Sms när det är som bäst

Den här smskonversationen är verkligen tagen ur sitt sammanhang, men ack så fin ändå!

D -
Jag hämtar dig om en timme vid bussen!
Jag - Nice! Hihi.
D - Hehe.
E - He
D - Ho
... En kvart senare...
D - Hehe. Är du påväg?
E - Åh, eh, javisst! Jag ska bara...
D - Du tänker inte komma!
... några minuter senare...
D - Vad ska du göra?
E - Äta chips...
D - Jaha.

Han förstår mig så bra, min man.

Spicy Mexican



Tänkte att jag som chips- och snacksexpert också borde rekommendera och sånt strunt. Så visst.

Spicy Mexican är Estrellas senaste tillskott. Smaken beskrivs som "Potatischips med naturlig smak av mexikanska kryddor och sourcream."
Jag är inte så himla pepp på chips som är omnämnda som "spicy" eller "hot" eftersom de då bara brukar smaka just, starkt. Så att det blir jobbigt. Det bara smakar som att det bränns liksom. Men jag måste väl prova ändå, tänkte jag. Och tji fick jag, Estrella har gjort det! Ett par krispiga, kryddiga chips med precis lagom hetta som lämnar en varm men inte obehaglig känsla i gommen.
Det måste vara sourcreamen som ligger där och gör det hela lite mildare och trevligare för oss kryddmesar. Och tack för det, Estrella! Vi gillar't.

Ska man dippa dessa godingar skulle jag nog rekommendera en lite mildare dip, kanske Vitlök från OLW som beskrivs som just "mild och fyllig"? Ska man pussas till kvällssnackset (som jag brukar gilla att göra) tror jag dock att Nacho Cheese eller någon annan ganska mild ostdip skulle passa bättre. Ost till mexikanska kryddor kan ju inte bli fel!

Spicy Mexican får 4 tummen upp av 5 möjliga!


Men tjena då

Tjena och välkommen till min impulsblogg.

Dagen började med att jag vaknade efter en soft partynatt, klädde mig, jobbade hela dagen (vilket mest innefattade att ligga i danssalen och spela blodiga onlinespel på min laptop), och sen kom hem, klickade hem en auktion och betalade 40 pix för en asnice klänning. Detta resulterade i att jag fick snilleblixten: JA! Jag startar en ny blogg. Fan vad nice!

Sen gjorde jag det. Och det känns väl liksom bra än så länge. Tog det enda smeknamnet jag någonsin kan minnas att jag haft, och tackar gudarna för att jag inte väger 150 kilo pga den lilla lasten jag har. Eller för den delen ser ut som en krater i ansiktet. Jag är helt enkelt gjord för att äta chips. Så jävla schysst.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0